onsdag 3 maj 2017

Inget förvånar mig därför speciellt mycket längre!

Onzzzzdag! Jobbet fortsätter ta ut sin full rätt. Upplever därför att veckodagarna bara går snabbare och snabbare. Det är nu redan Maj månad. Som jag längtade hit när det var grått och kallt i December. Helt plötsligt så är det nästan sommar! Vart tog dom andra månaderna vägen? Känner mig nästan lite blåst på våren. Eftersom det varit så kallt så länge!



















Inläggen har kommit lite mer sällan dom sista dagarna. Men ibland är det svårt att hinna med allt som behöver göras. Sen att även inspirationen lyser med sin frånvaro gör inte det hela lättare! Men för att blicka framåt och inte tappa motivationen helt. Så väntar nu i Maj 6 st aktieutdelningar och 3 st fondutdelningar, med start nästa vecka.

Med tanke på börsens uppgång både i Sverige och USA.  Så börjar jag nu bli lite mer fundersam än vanligt. Kanske får återinvesteringarna vänta lite? Om det nu skulle vara så att vi nått toppen!? Som vanligt vet man ju inte det förrns det är för sent!? Men man vill ju inte missa en eventuell fortsatt uppgång? Lika lite som man vill uppleva en större nedgång! Min tajming brukar ju vara rätt kass. Inget förvånar mig därför speciellt mycket längre!  



/funderalitemera




  





4 kommentarer:

  1. Att göra ingenting är också en aktiv strategi.

    SvaraRadera
  2. Herr Snålgris kör på "köp i både regn och solsken". Har aldrig lyckats speciellt bra med att tajma marknaden.

    SvaraRadera