måndag 23 januari 2017

Minns det som det var igår!

Nära nu! Två dagar kvar till lön och börserna världen över backade idag. Fanns visserligen ett och annat undantag, bland annat den Indiska börsen. Bra tänker jag, som i min PPM har "Nordea Indienfond". Synd bara att alla andra innehav i min PPM gått ned senaste veckan och att fonden inte är en indexfond.

Svenska börsen får dock gärna fortsätta ned lite till! Nu när den ändå håller på! Så att dom kommande inköpen blir lite billigare. Har därför passat på att uppdaterat "inköps och bevakningslistan" Glömmer så lätt hur jag tänkt och tänker. Lika bra att sätta det på pränt direkt. Den här väntan är värre än dagen innan julafton. Ja när man var 7 år dvs! Minns det som det var igår!















/funderlitemera





3 kommentarer:

  1. Håller med, märkligt vad man går och längtar efter lönen nu för tiden. Innan kom den in och så åkte vi och shoppade upp den eller inte brydde oss, för den försvann ändå under kommande veckor. Nu sitter man och planerar inköp för fullt, rekar nya bolag etc. Riktigt nördigt och roligt att se den förväntade utdelningen ticka upp nån tusenlapp varje månad. Hoppas man kan sluta sen som planerat och börja leva av utdelningarna och inte bara fortsätta återinvestera för att få MEEER! Snål kanske blir snålare...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Känns som sagt var till känslan! :-) Såg att du länkade till bloggen. Har lagt till din i min lista!

      Radera
    2. Förstår knappt vad jag själv skrivit! :-D Känner till känslan ska det stå!

      Radera