onsdag 26 oktober 2016

Det i sig är ju så där!

Noll koll. Hade jag kollat lite bättre. Så hade jag ju ganska snabb sett att Nordea hade rapport idag. Loggade in på Avanza någon minut för sent. Handeln var redan i full gång och Nordea steg på rapporten. Även idag hade jag svårt att få till tid att följa kursen innan köp. Slutade därför med en nödlösning som hette SEB A. Fick till 10 st till priset 91,70kr/st. Nåja vart ju en bankaktie i alla fall! Totalt har nu pengamaskinen 110 st SEB aktier. Som med bibehållen utdelning i mars 2017 kommer ge mig hela 577,50 kr. Det är ju inte varje dag man får en sån slant på kontot!



















Hela vecka har varit 110km/h på jobbet. Lönen som kom i tisdags kändes som ett "utlägg för förlorad fritid". Man ska givetvis inte klaga när det finns dom som inte har något jobb. Samt skulle göra vad som helst för att få ett. Men det finns ju så klart en gräns för hur mycket huvudet orkar. Just nu känns den gränsen inte allt för långt borta. Det i sig är ju så där!



/investeralitemera

5 kommentarer:

  1. Som ett tips kan du ju lägga avancerad orderläggning (Avanza)
    du bestämmer redan innan vad du är villig att pynta och hur länge du vill att ordern ska gälla, då slipper du missa viktiga nedgångar/dippar i aktier du tänkt investera samt att du slipper stressfaktorn som kan vara nog så påfrestande. det verkar som om du har nog av stress på jobbet så var rädd om dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har provat det, men det slutade med att jag låg helt fel. Alldeles för högt när aktien backade direkt på morgonen. Halva grejen är ju att kolla in hur aktien rör sig! ☺

      Radera
  2. SEB ärvt gen dålig aktie att äga. Jag var cool och tog hem vinsten när de gått upp till 88 kr för nån månad sen och tänkte att "jag kommer kunna köpa tillbaka dem runt 80 kr". Det gick sådär 😂

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tips till er som kommenterar: kör inte bil samtidigt ;)

      *SEB är ingen dålig aktie* ska det stå.

      Radera
    2. SEB och resten av alla Bankaktier får gärna fortsätta uppåt för min del! :-)

      Radera