tisdag 27 december 2016

Det hade varit ett stort steg mot pension!

Fortfarande otålig! Bra start på årets sista börsvecka. Små steg åt rätt håll. Ibland kan dock saker och ting röra på sig mycket snabbare än förväntat! Kvällen den 23:e spelade nämligen jag och familjen Bingo Lotto. Det är något vi i stort sett aldrig gör. Vilket gjorde att vi råkade köpa två stycken dubbellotter för 100 kr/st. Istället för den vanliga lotten som endast kostar 50 kr/st.















I spel tre lossnade det ordentligt för mig! Helt plötsligt hade jag fått fyra av fem nummer på rad, på miljon vinsten. Det saknades alltså bara ett nummer för att vinna stor kovan. Eftersom jag spelade med dubbellott, så skulle jag råka vinna miljonen så skulle jag få två miljoner.

Under sju stycken dragningar så levde jag på hoppet om att få en rejäl skjuts till min framtida pension. Men för att det skulle slå in, så behövdes nummer 65 dras. Som närmast drogs nummer 67 innan bingo ekade i tv-rutan. Min dröm om att bli miljonär på Bingo Lotto släcktes därför lika snabbt som den kommit till. Men man hinner tänka rätt mycket när sju nummer dras. Jag såg bla framför mig hur jag inte ens skulle behöva återvända till jobbet efter julledigheten. Nu blev det ju tyvärr inte så. Därför får jag imorgon som vanligt börja jobba igen. Men jag kan inte riktigt släppa tanken, tänk om nummer 65 dragits. Då hade jag plötsligt haft två miljoner på kontot. Det hade varit ett stort steg mot pension!



/funderalitemera

2 kommentarer:

  1. Synd. Hade du verkligen sagt upp dig? Jag publicerade nyligen ett inlägg på just detta temat - se den lilla diskussion i kommentarsfältet som kanske kan vara av intresse: https://egoninvestor.blogspot.com/2016/12/friheten-eller-pengarna.html

    Mvh

    Egon

    SvaraRadera
  2. Ärligt....sånt kan man ju inte veta helt säkert förrns man hamnar i det läget, att man skulle kunna säga upp sig dvs! Intressant det du skriver på din blogg om marginal. Självklart vill man ha det! :-)

    SvaraRadera